Öne Çıkan Yayın

2022 En iyi Film Önerileri | Film Önerileri, Netflix Film Önerileri

2022 En iyi Film Önerileri | Film Önerileri, Netflix Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022 En iyi Film Önerileri 2022

4 Ocak 2020 En İyi Vizyon filmleri Önerileri


4 Ocak 2020 En İyi Vizyon filmleri Önerileri , en iyi filmler, vizyon filmleri, vizyondaki filmler, vizyondaki en iyi filmler

X-Men Dark Phoenix izle | X-Men Dark Phoenix Filmi 2020 Fragmanı Full HD Tek Parça izle

X-Men ekibinin karşısında şimdiye kadarki en zorlu ve güçlü düşmanları vardır; içlerinde biri olan Jean Grey. Uzaydaki bir kurtarma görevi sırasında, Jean gizemli kozmik bir güç tarafından darbe alır. Neredeyse hayatını kaybeden Jean eve döndüğünde bu gücün onu daha güçlü kıldığını fark eder. Ancak bu güç onu aynı zamanda daha dengesiz bir hale de getirmiştir. İçindeki bu varlıkla mücadele eden Jean, güçlerini idrak edemediği ve sınırlandıramadığı bir şekilde serbest bırakır. Kontrolden çıkan Jean sevdiklerine zarar vermeye başlar ve X-Men’i bir arada tutan yapının çözülmesine sebep olur. Parçalanan ekip tekrar birlik olmanın yolunu bulmalıdır. Mevhubahis yalnızca Jean’i kurtarmak değil, aynı zamanda Jean’in içindeki gücü silahlaştırmak ve galaksiye hükmetmek isteyen uzaylılardan dünyayı kurtarmaktır.

Mandıra Filozofu izle | Mandıra Filozofu Filmi 2020 Fragmanı Full HD Tek Parça izle

Mustafa Ali'nin içinde yaşadığı dünya düzenine karşı koyduğu tavır, onu Muğla'nın Çökertme köyünün yakınlarında, ıssız bir kulübede yaşamaya kadar götürür. Felsefe bölümü mezunu olan Mustafa Ali burada doğayla iç içe, modern hayatın getirisi olan her şeyden uzak bir yaşam sürer ve zamanının tamamına yakınını kitap okuyarak geçirir. Çalışmaya ise kesinkes karşıdır. Cavit ise kurnaz ve çalışkan bir işadamıdır ve yeni projesi için Çökertme köyüne gelir. Amacı Mustafa Ali'nin sahip olduğu araziyi satın alıp yerine kazanç getirecek bir butik otel yaptırmaktır. Ne var ki İstanbul'dan gelen bu beklenmedik konuğun hayatı Mustafa Ali ile tanıştıktan sonra eskisi gibi olmayacaktır.

Mandıra Filozofu İstanbul izle | Mandıra Filozofu İstanbul Filmi 2020 Fragmanı Full HD Tek Parça izle

Bodrum’un Çökertme köyünde, kendi halinde, mütevazi bir yaşam sürdüren, tüm dünyevi hırslardan arınmış bir şekilde "bir lokma bir hırka" düsturuna da sadık yaşayan sempatik kahramanımız Mustafali; bu filmle birlikte her geçen gün daha da büyüyen İstanbul şehri üzerinden, modern dünyanın karşısına çıkarak hesaplaşıyor. Yıllar önce kendisini ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle büyük şehire gelmek zorunda kalan Mustafali, metropol insanının da ezberlerini bozmakta gecikmiyor.

Yaşamak Güzel Şey izle | Yaşamak Güzel Şey Filmi 2020 Fragmanı Full HD Tek Parça izle

Film, yaşam koşullarına boyun eğen, pısırık bir adam olan Müfit’in başına gelen talihsiz bir olaya başkaldırması ile bir anti kahramana dönüşmesini ve hayatın güzelliklerini keşfetmesini konu ediyor.

Kral Şakir Korsanlar Diyarı izle | Kral Şakir Korsanlar Diyarı Filmi 2020 Fragmanı Full HD Tek Parça izle

Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”, şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Şehir büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Okyanusun en derin yerinden çıkan, tarih öncesine ait dev bir yaratık, şehre gelmek üzeredir. Yaratığı durdurabilecek tek şey ise, altın bir savaş topudur. Yaratık şehre ulaşmadan önce onu etkisiz hale getirmek isteyen Şakir ve ailesi, savaş topunu bulmak için yola koyulur. Ancak yolda işler pek de planlandığı gibi gitmeyince, Şakir ve ailesi kendilerini Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir kürenin içinde bulur. Bu gizemli bölge, daha önce onların görmediği bir evrene aittir. Korsanların kol gezdiği, canavarların yaşadığı fantastik bir evrene adım atan Şakir ve ailesi, karşılarına çıkan engelleri aşıp, tarih öncesine ait dev yaratığı durdurabilmek için altın savaş topunu bulmayı başarabilecek midir?

Bulmaca Kulesi Dev Kuşun Gizemi izle | Bulmaca Kulesi Dev Kuşun Gizemi Filmi 2020 Fragmanı Full HD Tek Parça izle

Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi, Dev Kuş’a ulaşmak için zorlu bir maceraya atılan Aslı, Can ve Mert'in hikayesini konu ediyor. Bir kaza geçiremm Aslı, Can ve Mert, kendilerini başka bir boyutta bulur. Bulmaca Kulesi denen yere ışınlanan gençler, burada karşılarına çıkan gizemleri çözmeye çalışır. Bu macera sırasında Aslı, Can ve Mert'İn yolu kulenin koruyucusu ve mimarı olan Lugaz Efendi’nin sevimli robotu Lugit ile kesişir. Lugit’le birlikte Kulenin düşmanı Hüdaverdi’nin tuzaklarını bozan gençler, artık kuleden ayrılmaya karar verir. Hüdaverdi’nin hükmettiği tehlikeli bir bölgeye ulaşan Aslı, Can ve Mert, bu sırada Dev Kuş'un yuvasında buluşmak üzere Lugit ile ayrılır. Dev Kuş'a ve Lugit'e ulaşmak için yola koyulan gençler, kendilerini bulmacalarla dolu bir maceranın içinde bulur. En iyi Gerilim Filmleri - En iyi Korku Filmleri - En iyi Komedi Filmleri - En iyi Polisiye Filmleri - En iyi Romantik Filmleri - En iyi Savaş Filmleri - En iyi Tarih Filmleri - En iyi Western Filmleri -


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2022 En iyi Film Önerileri | Film Önerileri, Netflix Film Önerileri

5 Kasım 2021 Vizyona Girecek Filmler

Milan - Fiorentina maçını canlı izle